divendres, 30 de novembre del 2012

Personal 3D Viewer de Sony HMZ-T1

Personal 3D Viewer HMZ-T1 de Sony.

   Sony presenta el visualitzador en 3D personal HMZ-T1, amb el qual pots veure pel·lícules, jugar a videojocs... en FULL HD, 3D o 2D sense necessitat de cap tipus de pantalla a les quals estem acostumbrats a veure.
   

  Esta fortmat per dues lents òptiques per crear una experiència de pantalla ampla, amb un angle de visió de 45 graus, amb la tecnología OLED , amb prop de 2.100 píxels per polzada (més de sis vegades més que l'iPhone ® 4S) el detall i la claredat generada son impresionants. Esta format per  so 3D 5.1. Té una entrada HDMI i una eixida per a conectar un altre televisor per si ens cansem de durles posades.
   
   Pots crear un visualització perfecta amb la funció 24p True Cinema ™, podràs veure les pel · lícules exactament com al cinema: a 24 fotogrames per segon. O si ets un jugador pro, selecciona la manera "nítida", per veure unes seqüències d'acció més fluides.




   Actualment sols es pot utilitzar amb determinats reproductors Blu-ray Disc de la casa Sony, amb la videoconsola PS3, que també és de la casa Sony i amb els ordenador de gamma alta amb conecció HDMI. El seu preu ronda els 800€.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada