dimarts, 22 de gener del 2013

IMATGE AMB MARC



Hui he fet aquesta imatge amb marc de Penélope Cruz Sánchez és una actriu espanyola guanyadora de l'Oscar, dedicada a papers de cinema. La seva filmografia inclou múltiples pel · lícules en llengua espanyola i un nombre creixent en altres idiomes: anglès, italià i francès. Diverses d'aquestes produccions han aconseguit un èxit considerable a Europa i Amèrica, i han proporcionat a l'actriu altres grans premis, a més de l'Oscar, de caràcter nacional i internacional: tres Premis Goya, un Premi BAFTA britànic, el Premi David de Donatello italià.
Penélope Cruz és l'única actriu espanyola que ha aconseguit estabilitzar i laborar amb a Hollywood. També és cantant ocasional.
Cònjuge de Javier Bardem, primer actor espanyol que va estar nominat a un premi Oscar i el primer en guanyar-lo vuit anys més tard pel seu paper a No Country for Old Men (2008). A més, ha guanyat cinc Goyas, un Globus d'Or, un BAFTA, el premi del Festival de Cannes al millor actor i un premi del Sindicat d'Actors. Ha treballat amb ella en Jamón, jamón, Carn trémula i Vicky Cristina Barcelona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada