divendres, 15 de març de 2013

Google Reader tanca el 1 de Juliol de 2013


Google Reader la plataforma tant utilitzada per a llegir feeds, ha decidit tancar perque la cuota de usuaris es molt baixa i Google ha decidit que tancaran el 1 de Juliol de 2013 per a millorar l'experiencia del usuari.
Es una mala noticia perque Google Reader era un dels lectors RSS mes utilitzat. Les aplicacions que utilitzaven Google Reader comgReader o Press
Tambe deixaran de funcionar a no ser que les aplicacions s'actualitzen per a un altre lector de RSS, si tu tens algun blog o pagina web en Google Reader tens 3 mesos per a transpasarteu a un altre lector i Google diu que per a transportar esta la pagina Google Takeout que serveix per a tindre una copia i poder importarles a un altre lector. 

2 comentaris:

 1. La cuota de Google reader es prou alta, él servei el gasta moltíssims usuaris.
  Tancar Reader sols es un moviment mes per integrar tot en Google+ fero tot social i fer servir google currents.

  Lo que si es te clar és que els rss tenien que avançar i millorar però Google feia el possible per no evulucionar-ho.. Sort que ixiran alternatibes com feedly.

  ResponElimina
 2. Molt interessant... i una gran p....a!!
  Com diu "quota d'usuaris baixa"? Si com agregador era dels millorets. Fins i tot els altres agregadors més "xulos" com Feedly, Pulse, etc... la millor manera de subscriure't a Blogs era fer-ho amb GReader i importar o sincronitzar amb eixos.

  ResponElimina