dissabte, 8 de desembre del 2012

-Un dibujo sobre la evolución de Android de un empleado de Google incluye a Key Lime Pie





Portem mesos fantasejant amb les futures versions d'Android (després Jelly Bean) i els seus respectius noms basats en dolços.

Després Jelly Bean, i tenint en compte que Google ha pres per costum seguir un ordre alfabètic en els seus noms, arriba la K, però quin postre serà? ¿Key Lime Pie, com s'indica des de temps o, com ens van descobrir el de Xataka Android, serà Kandy Kane?


Doncs sembla ser que es descarta completament la possibilitat de que siga Kandy Kane, ja que, un empleat de Google ha realitzat un dibuix sospitós en què inclou un android verd completament somrient menjant una porció de pastís de llima (Key Lime Pie).






Segons el mateix empleat el dibuix va ser creat per diversió, però hi ha diversos elements que ens fan sospitar de tot menys diversió: El dibuix representa clarament l'evolució d'Android, on segons algunes versions podem veure la postura i mida de l'androide verd de diferent manera (de pitjor a millor concretament). Només és a partir de Jelly Bean en endavant quan l'androide es mostra completament dret i feliç (un sistema realment bo i estable, o això entenem).

Un altre element sospitós és que un mateix empleat de Google dedique el seu temps a "crear falses especulacions" a esquena de la seua empresa a base d'un dibuix "per diversió". És una cosa molt improbable.

La gota que fa vessar el got de les sospites és que Jean-Baptiste Queru, líder de projecte d'Android, ha fet +1 en el seu dibuix.

La veritat és que hem de ser cauts, i més quan no hi ha indicis reals, més enllà d'un dibuix, de la seua existència, però tot fa indicar que ben prompte hi haurà més detalls i no aniran molt desencaminats d'aquest dibuix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada