divendres, 14 de desembre del 2012

La tornada de Megaupload

        Kim Dotcom, el fundador de la coneguda web d'almacenatge MEGAUPLOAD, ha dit que tornara am el nom de MEGA. Fent click en aquest enllaç podeu entrar en la pagina que ha creat Dotcom amb tota la informació del nou MEGA.
En principi el domini de MEGA era me.ga pero el govern de Gabon del qual es el domini el va esporra o llevar perque deia que en un futur la paguina web podria contindre arxius ''pirata'', i este es el domini nou en el qual te planejat Dotcom obrir la web: Mega.co.nz (Nova Zelanda)
       
        "El nuevo Mega no se verá amenazado por los fiscales de Estados Unidos" o va dir Reuters Puntocom oen una entrevista afegint la seua confiança de que MEGA no inflingira la ley de EE.UU. El nou MEGA evita qualsevol trace amb hosters i ha cambiat la seua manera d'operar per evitat un derrumbament paregut.

        Una alta ''millora'' es que el xifratge dels arxus que pujem a MEGA no el tenen, l'equip de MEGA, soles els autors que ho han pujat. Aixo en responsabilitza soles a l'autor que ha pujat o penjat cert arxiu piratejat.

        Les autoritats de Nova Zelanda varen dir que la redada que es va dur a terme  a la mansio de Dotcom era ilegai i que el espionatge contra dotcom tambe era ilegal.


        Personalment m'alegre de la tornada de megaupload i espere que torne a prosperar con ho va fer abans, a mes estic ancios avore que fara el govern estadounidense o si Anonymous tindra alguna cosa que vore...... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada