dijous, 3 de novembre del 2011

Mode Historia de Call of Duty Modern Warfare 3 ¡Increible!



Què millor manera d'anar acabant la setmana a veure les impressionants imatges de, segurament, uns dels millors jocs de la història. Efectivament, parlem de Call of Duty Modern Warfare 3 que reapareix en escena amb un vídeo espectacular del seu Mode Història.

Havent de lluitar amb el totpoderós Battlefield 3, Infinity Ward ha preparat un còctel d'imatges pensat per fer que els seguidors i no seguidors de Call of Duty, s'enamoren del joc. I és que, veure tanta acció, tirotejos, devastacions, seqüències bèl · liques, tanta qualitat gràfica, tant art convertit en oci ... Això no preu.
 
I Si, em confesse un gran seguidor de Call of Duty. També reserve part del meu cor a Battelfield i altres shooters bèlics, però aquest Modern Warfare 3 segueix tenint una cosa que està per sobre de qualsevol altre Shooter d'acció bèl · lica que hi hagi sobre la terra.

Vos deixe, amb aquest espectacular tràiler! ¡I si voleu més así vos deixe també el canal oficial de youtube
 

2 comentaris:

  1. Que real pareix...però això també és roin.En el telediari han dit que estan pensant prohibir-los per que diuen que incita a la violència

    ResponElimina
  2. No et preocupes que asi a Espanya mo prohibiran per res del mon aquest joc a altres paisos menys desenvolupats es possible pero asi es saben apreciar les coses bones.

    ResponElimina