dissabte, 5 de març del 2016

Huawei P9


Huawei P9


He estat buscant a feedly estos dies algun post que em cridarara la atenció, i he trobat al bloc de Xataka un bloc sobre un nou telèfon mòvil que van a traure nou, el Huawei P9.
El P9, ha sigut filtrat per els xics de VentureBeat, i sabem alguns detalls interesants com que el model es conegut internament com "Eva", i que s'espera que hi hagen cuatre models: normal, Lite, Max i una versió especial més potent. 
Aquest telèfon, te pinta de estar enfocat a comptar amb les millor especificacións: més RAM, més memòria de almacenament, i un tamany de pantalla que es situara entre el P9 i el P9 Max. Amb les fotos filtrades, també hem pugut veure el doble sistema de càmera trasera, que seguix els passos del recent presentat LG G5. 
El telèfon potara de hardware el Kirin 950, la nova GPU ARM Mali-T880, 32GB de memòria, i 3GB de RAM. Per al P9 normal, s'espera una pantalla de 5'2 pulgades amb resolució Full HD, espai per a una bateria de 3.900mAh i el port USB Type-C. La versió especial i la Max, deurien estrenar el nou Kirin 955, amb 4GB de RAM y més memòria interna.
El primer P9 te que arribar al mercat en algun moment del segon trimestre de l'any, pero no es sap la fecha exacta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada