dijous, 19 de juny del 2014

✎ Activitat de Lectura - AirType


Els teclats tradicionals són cosa del passat. Mitjançant el Feedly he trobat un bloc amb un post bastant interessant,espere que a vosaltres us resulte tant interessant com a mi. Es tracta d'un teclat en el qual els enginyers estan treballant per a reemplaçar amb alguna cosa nova i més innovadora. Tenen moltes idees, una d'aquestes és l' AirType, un teclat que cap al palmell de la ma.

AirType no es veu com un teclat en absolut. En lloc de tecles, utilitza bandes de tecnologia que pot lliscar sobre els palmells. Cada banda compta amb un conjunt de sensors de moviment que li permeten recollir tots els moviments dels dits. Amb Air Type pot començar a escriure en qualsevol superfície (o fins i tot en l'aire) i una funció de programari de predicció de text s'assegura de que no haurà de demanar disculpes pels errors d'ortografia de nou.


El teclat es troba actualment en una etapa de prototip , però estem a l'espera de que estiga disponible al mercat a finals d'any. És un dels millors objectes tecnològics que hem vist fins ara i no podem esperar a arribar als dits en ell. 


Us deixe uns quants enllaços on podeu trobar més coses sobre aquest objecte innovador,notícies i articles.

PortalTIC-Todo sobre tecnologia
Univision-Noticias.

El enllaç al feedly no l'he aconseguit trobar després de tancar la pestanya al Google Chrome,perdoneu.
Airtype, en una tablet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada