dilluns, 9 de desembre del 2013

The hour of code 2013

Aquesta setmana, a les institucions educatives (i d'altra mena també) dels Estats Units s'està duent a terme, dins Computer Science Education Week l'activitat "Hour of Code". Un vídeo on explica una mica en què consisteix:


Podeu visitar el canal Youtube de code.org i també consultar aquesta notícia al fòrum de l'IES.
Durant aquesta setmana anem a participar en aquesta activitat, per això vos propose que trieu una d'aquestes activitats:

  • APP Inventor: programa una APP pel teu mòbil o tablet Android. Per provar l'APP programada, si no es disposa de dispositiu Android, hi ha un emulador, però no he trobat instruccions de com instal·lar-lo sobre Linux, a vore si tinc temps...
  • Grok (Python): Iniciació a la programació amb llenguatge Python. Aquest llenguatge s'està utilitzant moltíssim, ja que a la vegada que és molt fàcil i ràpid d'aprendre com fer les primeres coses, és suficientment potent per programar aplicacions de tipus professional.
  • Tynker: programació de petits video-jocs. Està pensat pels més petits i és una mica lent de carregar a l'inici.
  • CodeCombat: Ets un bruixot que fa encantaments mitjançat paraules màgiques de codi en JavaScript. Millor posar-se auriculars i així practiqueu també l'anglés oral.
Durant aquesta primera hora, mireu una mica en què consisteix cadascuna de les activitats i escolliu-ne una per completar-la la propera sessió. No perdeu massa temps mirant a fons cadascuna de les activitats i provant-les totes molt a fons, més endavant en podreu fer alguna altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada